SECTIUNE POSTERE

Editia 2014 a CONGRESULUI COMUN DE STOMATOLOGIE cu participare internationala, ce se va desfasura in perioada 11 - 13 septembrie, ofera tinerilor medici stomatologi, doctoranzilor, dar si altor medici angajati in echipe de cercetare medicala, oportunitatea sustinerii de Prezentari Orale si Postere intr-un cadru stiintific de inalta tinuta.

Informatii pentru autori si coautori:

Autorii si coautorii prezentarilor orale/posterelor primesc credite suplimentare, conform CMDR.

Autorii lucrarilor primesc GRATUIT un abonament la Revista Romana de Stomatologie.
Fiecare abonament ofera, suplimentar, 10 credite EMC prin Certificatul acreditat de CMDR.

Cele mai bune Prezentari orale si Postere vor fi premiate in cadrul Ceremoniei de Inchidere. Sunt acceptate la inscriere si postere prezentate in cadrul unor conferinte sau congrese internationale.

Sustinerea orala a posterelor este facultativa.

Prezentarile orale si posterele acceptate de Comitetul Stiintific vor fi publicate in Volumul de Rezumate al conferintei. Acesta va fi oferit tuturor medicilor stomatologi care participa efectiv la lucrarile Congresului.

Evenimentul este acreditat CMDR si participantii vor beneficia de credite EMC.

Pentru a fi validate Lucrarile Stiintifice/ Prezentarile Orale si Posterele inscrise, autorii principali si secundari trebuie sa fie inscrisi prin completarea formularului online si achitarea taxei de participare (exceptie fac invitatii cu statut de VIP).

Inscrierea pe lista autorilor se face prin simpla comunicare a intentiei de participare pana la data de 15 August si prin transmiterea unei teme provizorii a lucrarii, pe adresa AMR@medica.ro (insotite de datele de contact).
Nota: Nu se accepta transmiterea prin fax.