Parteneri Media
ai publicatiilor oficiale ale Societatilor Medicale din cadrul A.M.R.

DoctorBun.ro
Doctorbun.ro este prima retea sociala profesionala dedicata medicilor din Romania. Platforma pune la dispozitia doctorilor facilitati de prezentare si interactiune atat cu colegii lor cat si cu fostii sau viitorii pacienti. Portalul are menirea de a imbunatati sistemul sanitar romanesc promovand o mai buna comunicare doctor-pacient.
MedicalManager.ro
Portalul MedicalManager, singurul portal romanesc dedicat informatiilor pentru managerii din sistemul medical, colecteaza si publica informatii despre cele mai importante institutii si persoane din sistemul medical romanesc.
i-Medic.ro
i-Medic.ro este un ghid de medicina si sanatate. In cadrul acestui portal puteti gasi articole despre boli si afectiuni, stiri din domeniul medical, forum despre sanatate, dictionar cu termeni medicali, lista detaliata a medicamentelor disponibile in Romania si o comunitate medicala.
Info-Sanatate.ro
www.info-sanatate.ro - un portal de sanatate complex care aduce o premiera in Romania: orice medic sau specialist poate posta articole care vor aparea in fisa sa personala online.
Galenus
Compania Galenus are in portofoliu in momentul de fata 4 publicatii: Tonica, Farmacia Ta, Slab sau Gras si Galenus - cele mai dinamice reviste pentru un stil de viata sanatos din Romania. Compania si-a largit aria de activitate punand bazele Agentiei de PR si Comunicare Galenus care se adreseaza in principal clientilor din domeniul sanatatii si frumusetii
PaginaMedicala.ro
Paginamedicala.ro este un site dedicat profesionistilor din domeniu, care exploreaza lumea medicala prin stiri, evenimente, consultanta juridica si anunturi.
Romedic.ro
Romedic este un portal de informare medicala online destinat atat medicilor cat si tuturor celor interesati de sanatate, toate informatiile fiind mereu actualizate si corecte. Indexul medical ROmedic este de departe cel mai complex index medical din Romania.
SanatateaTV.ro
SanatateaTV.ro - Prima televiziune care iti ofera informatia necesara sanatatii tale. Cea mai importanta sursa de informare on-line in domeniul medical. Informare completa, profesionista, la un click distanta. Operatii transmise in exclusivitate. Emisiuni cu medici; Evenimente medicale; Stiri din sanatate; Ghid terapeutic; Tratamente moderne; Recomandari medicale;
Saptamana Medicala
Saptamana Medicala este portalul care dezbate subiecte de interes legate de toate aspectele medicinii clasice, medicinii estetice sau ayurveda, oferind articole de informare, editoriale, prezentari ale unor cazuri clinice, terapii clasice, naturiste si complementare.