INFO

 Titlu. Data. Locatie
CONFERINTA NATIONALA DE PEDIATRIE - URGENTE IN PEDIATRIE. BOLI CRONICE IN PEDIATRIE - Editia 2011 - are loc in perioada 17-19 Martie 2011 la Bucuresti si va fi gazduita de Palatul National al Copiilor.

Preambul
Conferinta abordeaza subiecte de actualitate din sistemul sanitar din Romania, cu accent pe problemele medicale ale Urgentelor in Pediatrie si ale Bolilor Cronice in Pediatrie.


 Audienta. Acreditare

 Conferinta se adreseaza medicilor specialisti in pediatrie, medicina de familie si specialitati conexe. Conferinta este acreditata de CMR, participantii primind Certificat de atestare.SECTIUNI:
 1. CARDIOLOGIE PEDIATRICA
 2. GASTROENTEROLOGIE SI HEPATOLOGIE PEDIATRICA
 3. PNEUMOLOGIE SI ALERGOLOGIE
 4. BOLI INFECTIOASE SI VACCINOLOGIE
 5. IMUNOLOGIE
 6. NEFROLOGIE PEDIATRICA
 7. ENDOCRINOLOGIE PEDIATRICA
 8. HEMATOLOGIE SI ONCOLOGIE PEDIATRICA
 9. URGENTE, TOXICOLOGIE
 10. BOLI DE NUTRITIE SI DIABET ZAHARAT
 11. GENETICA SI BOLI DE METABOLISM
 12. REUMATOLOGIE PEDIATRICA
 13. NEUROLOGIE SI PSIHIATRIE PEDIATRICA
 14. PROFILAXIE SI PREVENTIE
 15. VARIA (sectiune rezidenti)

Volumul de rezumate
Prezentarile si expunerile vor fi publicate in Volumul oficial al conferintei.

 Media & PR
Evenimentul este mediatizat in presa medicala si centrala, precum si in site-urile de profil. Parteneri media: saptamanalul Viata Medicala, Saptamana Medicala, Stetoscop, Medicina Moderna, Revista Romana de Pediatrie, Practica Medicala, Revista Medicala Romana si altii.

 EMCD
Temele dezbatute in cadrul CONFERINTEI NATIONALE DE PEDIATRIE - URGENTE IN PEDIATRIE. BOLI CRONICE IN PEDIATRIE - fac obiectul unui curs on-line de Educatie Medicala Continua la Distanta, acreditat de Colegiul Medicilor Bucuresti.