INFO

Titlu. Data. Locatie: CONFERINTA NATIONALA DE PEDIATRIE - URGENTE IN PEDIATRIE. BOLI CRONICE IN PEDIATRIE - Editia 2010 - are loc in perioada 18-20 Martie 2010 la Bucuresti si va fi gazduita de Palatul National al Copiilor.

Argument: Conferinta abordeaza problemele de mare actualitate si importanta pentru sistemul sanitar din Romania si pentru sanatatea populatiei in general, centrandu-se problemelor medicale ale Urgentelor in Pediatrie si ale Bolilor Cronice in Pediatrie.


Audienta. Acreditare: Conferinta se adreseaza medicilor specialisti in pediatrie, medicina de familie si specialitati conexe. Conferinta este acreditata de CMR, participantii primind Certificat de atestare.


SECTIUNI - acopera cele mai frecvente si importante zone ale patologiei pediatrice:
 1. CARDIOLOGIE PEDIATRICA
 2. GASTROENTEROLOGIE PEDIATRICA
 3. HEPATOLOGIE PEDIATRICA
 4. ASTMUL BRONSIC
 5. AFECTIUNI RESPIRATORII
 6. NEFROLOGIE PEDIATRICA
 7. HEMATO-ONCOLOGIE PEDIATRICA
 8. INTOXICATII
 9. DIABETUL ZAHARAT
 10. NEUROLOGIE SI PSIHIATRIE PEDIATRICA
 11. PROFILAXIE SI PREVENTIE
 12. VARIA

Volumul de rezumate Prezentarile si expunerile vor fi publicate in Volumul oficial al conferintei.

Media & PR: Evenimentul este mediatizat in presa medicala si centrala, precum si in site-urile de profil. Parteneri media: saptamanalul Viata Medicala, Saptamana Medicala, Stetoscop, Medicina Moderna, Revista Romana de Pediatrie, Practica Medicala, Revista Medicala Romana, Rompres, Mediafax, precum si Adevarul si Jurnalul National.

EMCD: Temele dezbatute in cadrul CONFERINTEI NATIONALE DE PEDIATRIE - URGENTE IN PEDIATRIE. BOLI CRONICE IN PEDIATRIE - fac obiectul unui curs on-line de Educatie Medicala Continua la Distanta, acreditat de Colegiul Medicilor Bucuresti.